Live Blackjack

Als je een fan bent van het spelen van het spel blackjack, dan zijn er meerdere varianten om te spelen. Naast de gangbare versie die je ook online op je pc kunt spelen, bestaat ook de mogelijkheid om de live versie eens uit te proberen. Hoe gaat dat in zijn werk? Live blackjack kun je ook eenvoudig thuis spelen. Je gaat achter de pc zitten, je logt in op een aanbieder van online casinospelletjes en kiest voor de optie live blackjack. Je neemt daarna plaats aan de virtuele tafel en het spel kan beginnen. Is het echt zo gemakkelijk? Ja, zo eenvoudig is het inderdaad.

Voordelen live blackjack

Het grootste voordeel is wellicht dat je lekker thuis kunt blijven. Je bent niet verplicht om door weer en wind te fietsen om ergens in het centrum van de stad live blackjack te spelen. Het plaatsnemen in je eigen luie stoel kan dus echt als een voordeel worden gezien. Wat door velen ook als prettig wordt ervaren is de anonimiteit. Je neemt dan wel plaats aan de virtuele tafel, maar het voelt natuurlijk heel anders dan wanneer je fysiek aan een tafel plaats neemt en je daadwerkelijk zij aan zij met je medespelers zit.

Live blackjack kent nog meer voordelen. De technologische ontwikkelingen gaan momenteel dusdanig snel, waardoor het live spelen van blackjack als bijna echt wordt ervaren. Via de aanbieder van live blackjack is er een live stream video aanwezig. Door deze verbinding is het mogelijk de spelers te zien die eveneens aan die virtuele tafel hebben plaatsgenomen. Natuurlijk zijn ook de kaarten en de handelingen van de dealer te volgen. Want dat is tenslotte het belangrijkste. Los van het gegeven dat je elkaar kunt zien via de videoverbinding, ben je ook in staat elkaar te horen. Een microfoon is in het live blackjackspel geïntegreerd. Zodoende is het mogelijk te horen wat de dealer vertelt.

En last but not least dienen we te melden dat tevens een chatfunctie deel uitmaakt van het spel. Dus mocht u tijdens het spel vragen hebben – relevante vragen welteverstaan – dan kunt u direct communiceren met de dealer. Er wordt van u verwacht dat u op de hoogte bent van de regels, voorwaarden etc. die bij het spelletje live blackjack horen. U zou het spel frustreren als u vragen stelt, waarvan u het antwoord al op de site had kunnen lezen. Kortom, voordelen kent de live versie van blackjack genoeg.

Nadelen live blackjack

Eerlijk gezegd kleeft er wel een klein nadeel aan de live versie. Waar je normaal gesproken eerst even een spelletje kunt oefenen, is dat bij de live versie niet mogelijk. Ook even meekijken bij zo’n potje live blackjack is technisch gezien nog steeds niet mogelijk. Dat wil dus zeggen, dat wanneer u echt wil meedoen aan zo’n spannend potje live blackjack, u min of meer direct met de billen bloot moet en dus met geld moet spelen. Maar realiseer u – en dat is in dezen wel prettig – de anonimiteit helpt u allicht over de drempel.

De mensen die werken als dealers tijdens zo’n live blackjackspel, worden gecheckt op kennis en ervaring. Deze mensen dienen op de hoogte te zijn van alle facetten van het spel. Want zij moeten snel en correct kunnen handelen, wat er ook tijdens zo’n spel gebeurt. Toch zult u merken dat er vaak een mooie jongedame functioneert als dealer. Is dat toevallig? In sommige gevallen misschien wel. Maar vaak ook niet, denken wij. Desondanks beschikken zij zeker over de benodigde capaciteiten om hun werk als dealer te kunnen doen. Hoe dan ook, het doet niets af aan het doel wat men voor ogen had, namelijk het spelen van een spannend spel live blackjack.

Live Blackjack iDeal

Wanneer je wilt meedoen aan een spelletje live blackjack, kijk dan even welke betaalsystemen er worden geboden. In negen van de tien gevallen is het mogelijk om gebruik te maken van het veiligste betaalsysteem dat er is, namelijk iDeal. Het kan zijn dat u twijfels over het meedoen aan zo’n spelletje, omdat u niet exact weet hoe en hoe veilig de betalingen verricht kunnen worden. Als de mogelijkheid aanwezig is om met iDeal te betalen, dan hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken.